Το fstop+wine οργανώνει βιωματικά σεμινάρια φωτογραφίας που συνδυάζουν τη γνώση της φωτογραφίας, θεωρητική και εμπειρική, με την γνωριμία του ελληνικού αμπελώνα και κρασιού.

Συνδυάζουμε τους κόσμους του οίνου και της φωτογραφίας και δημιουργούμε για εσάς μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν τη γνώση και την απόλαυση. Επιλέγουμε εξαιρετικά οινοποιεία και μοναδικούς χώρους γύρω από το ελληνικό κρασί και αμπελώνα. Ξεναγούμαστε στα κελάρια, στα οινοποιεία και στους αμπελώνες. Μαθαίνουμε από τους οινολόγους πώς να απολαμβάνουμε το καλό κρασί.

Σχεδιάζουμε σεμινάρια για τον ερασιτέχνη φωτογράφο που δεν έχει προηγούμενες γνώσεις αλλά και για τους γνώστες της φωτογραφίας που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους. Οργανώνουμε μικρά γκρουπ ώστε να εστιάζουμε στις προσωπικές φωτογραφικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.
Κάποια από τα σεμινάριά μας που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό πραγματοποιούνται στο studio μας στο Μαρούσι.

Ενημερωθείτε για τα προσεχή σεμινάρια:
fstopmetsovo.
Σεμινάριο φωτογραφίας, διαμονή & γευσιγνωσία κρασιού στο Κατώγι Αβέρωφ
19-21 Οκτωβρίου 2018
580€
Για τους λάτρεις της φωτογραφίας και του ποιοτικού κρασιού ένα Workshop φωτογραφίας και μια μοναδική οινική εμπειρία 3 ημερών, που απευθύνεται σε μικρό αριθμό συμμετεχόντων (min 6 έως max 10 άτομα)

Πληροφορίες στο 693 6816466
Περιλαμβάνει:
- 2 διανυκτερεύσεις, η διαμονή παρέχεται σε μονόκλινο δωμάτιο, αν επιθυμείτε δίκλινο η τιμή διαμορφώνεται αντίστοιχα
- Ελληνικό πρωινό
- Welcome drink 
- Ξενάγηση στο οινοποιείο
- Γευστική δοκιμή κρασιών στο κελάρι
- 2 δείπνα με εξαίρετα τοπικά εδέσματα και κρασιά του οινοποιείου
- Αργή αναχώρηση (late departure) από το δωμάτιο
- Μετακινήσεις με minivan στον αμπελώνα
- Είσοδο στην Πινακοθήκη Ε. Αβέρωφ
- Σεμινάριο φωτογραφίας

ΔΕΝ Περιλαμβάνει:
- Μετάβαση προς και από το Μέτσοβο
- Επιπλέον ξενοδοχειακές υπηρεσίες πέρα από αυτές που αναφέρονται στην παραπάνω ενότητα
fstopmetsovo fanis mourtos seminar
Σε ποιους απευθύνεται
Σε κάθε λάτρη της τέχνης της φωτογραφίας, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης του, που επιθυμεί να βελτιώσει την τεχνική του.
Σε όποιον αγαπά το καλό κρασί και θέλει να περιηγηθεί στον κόσμο του και να τον απολαύσει.
Εξασφαλίστε τη θέση σας καταβάλλοντας προκαταβολή 300€ μέχρι τις 10 Οκτωβρίου 2018.
Το υπόλοιπο θα εξοφληθεί πριν την αναχώρηση σας από το ξενοδοχείο.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 693 6816466 ή στην παρακάτω φόρμα:
Submit
Thank you!
Μυηθείτε στις βασικές αρχές της φωτογραφίας, θεωρία και πρακτική με ανάθεση projects. Κατακτήσετε τους προσωπικούς φωτογραφικούς στόχους σας στα πλαίσια μιας μικρής ομάδας, με πρακτικές οδηγίες ένας προς έναν. Θα λάβετε οδηγίες και συμβουλές για να βελτιώσετε την τεχνική σας και παράλληλα θα εστιάσουμε σε αυτό που κάνει μια φωτογραφία ενδιαφέρουσα και αισθητικά άρτια. Θα δούμε και θα συζητούμε μαζί  τις εικόνες σας. Θα επιλέξουμε τις καλύτερες φωτογραφίες, οι οποίες θα παρουσιαστούν σε έκθεση στο οινοποιείο.

Φιλοξενία στο μοναδικό ξενοδοχείο Κατώγι Αβέρωφ, γνωριμία με τους αμπελώνες του Γινιέτς, ξενάγηση στο οινοποιείο.  Γευσιγνωσία κρασιού με την καθοδήγηση των ειδικών και 2 ειδικά σχεδιασμένα δείπνα που αναδεικνύουν την τοπική γαστρονομία σε συνδυασμό με τις ποικιλίες κρασιών που τα συνοδεύουν άριστα. Θα καταγράψετε φωτογραφικά τον αμπελώνα Γινιέτς όπου φυτεύτηκαν τα πρώτα κλήματα της ποικιλίας Cabernet Sauvignon στην Ελλάδα στα τέλη της δεκαετίας του 1950, εξερευνώντας νέους τρόπους λήψης και αισθητικής, αποκομίζοντας νέες εμπειρίες αποτύπωσης των εικόνων σας. Θα απολαύσετε μια αξέχαστη ημέρα στους πιο ορεινούς αμπελώνες της Ελλάδας, σε υψόμετρο από 950 ως 1050 μέτρα στις απόκρημνες πλαγιές της Πίνδου. Θα επικεντρώσουμε φωτογραφικά τις αισθήσεις μας στην καταγραφή του μοναδικής αισθητικής κελαριού του οινοποιείου Κατώγι Αβέρωφ σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού. Θα έχετε αποκλειστική πρόσβαση σε ιδιωτικούς και περιορισμένης πρόσβασης χώρους.
Μέσα από το φακό και τη γνώση του φωτογράφου:
Εισηγητής ο διακεκριμένος φωτογράφος Φάνης Μούρτος που ειδικεύεται στην διαφημιστική, αρχιτεκτονική και fine art φωτογραφία. Δημιουργεί στο studio και on location, συνεργαζόμενος με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες. Έχει βραβευτεί για τις δουλειές του με Χρυσό Λιοντάρι στις Κάννες (SILK CUT) και στην Νέα  Υόρκη (Kerastase) και πολλά άλλα. Έχει λάβει μέρος σε προσωπικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Η ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών, οι νέες συνεργασίες, η καλή μουσική, και το φίνο κρασί είναι τα στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με την δουλειά του.
Σας  αρέσει αυτό το σεμινάριο αλλά προτιμάτε τις δικές σας ημερομηνίες; Ας μιλήσουμε 6936816466
Είστε οι καλεσμένοι μας και θέλουμε να δημιουργήσουμε για εσάς μοναδικές στιγμές, να διασκεδάσετε φωτογραφίζοντας και μαθαίνοντας για τον ελληνικό αμπελώνα και κρασί.
Εκτιμούμε την καλή παραδοσιακή και μοντέρνα ελληνική γαστρονομία και ταυτόχρονα επιλέγουμε τα καλύτερα καταλύματα.
Είναι χαρά να μοιραζόμαστε τη γνώση και την τεχνική της φωτογραφίας καθώς και την αγάπη για το κρασί και τους ανθρώπους του.
Και φυσικά προσβλέπουμε πάντα στην υψηλή ποιότητα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Φάνη Μούρτου εδώ
Back to Top