Το fstop+wine οργανώνει βιωματικά σεμινάρια φωτογραφίας που συνδυάζουν τη γνώση της φωτογραφίας, θεωρητική και εμπειρική, με την γνωριμία του ελληνικού αμπελώνα και κρασιού.

Συνδυάζουμε τους κόσμους του οίνου και της φωτογραφίας και δημιουργούμε για εσάς μοναδικές εμπειρίες που συνδυάζουν τη γνώση και την απόλαυση. Επιλέγουμε εξαιρετικά οινοποιεία και μοναδικούς χώρους γύρω από το ελληνικό κρασί και αμπελώνα. Ξεναγούμαστε στα κελάρια, στα οινοποιεία και στους αμπελώνες. Μαθαίνουμε από τους οινολόγους πώς να απολαμβάνουμε το καλό κρασί.

Σχεδιάζουμε σεμινάρια για τον ερασιτέχνη φωτογράφο που δεν έχει προηγούμενες γνώσεις αλλά και για τους γνώστες της φωτογραφίας που θέλουν να βελτιώσουν την τεχνική τους. Οργανώνουμε μικρά γκρουπ ώστε να εστιάζουμε στις προσωπικές φωτογραφικές ανάγκες του κάθε συμμετέχοντα.

Κάποια από τα σεμινάριά μας που απαιτούν εξειδικευμένες γνώσεις και ειδικό εξοπλισμό πραγματοποιούνται στο studio μας στο Μαρούσι.

Ενημερωθείτε για τα προσεχή σεμινάρια:
Πληροφορίες στο 693 6816466
fstopmetsovo fanis mourtos seminar

Σε ποιους απευθύνεται
Σε κάθε λάτρη της τέχνης της φωτογραφίας, ανεξάρτητα από το επίπεδο γνώσης του, που επιθυμεί να βελτιώσει την τεχνική του.
Σε όποιον αγαπά το καλό κρασί και θέλει να περιηγηθεί στον κόσμο του και να τον απολαύσει.
Θέλετε περισσότερες πληροφορίες;
Επικοινωνήστε μαζί μας στο 693 6816466 ή στην παρακάτω φόρμα:
Submit
Thank you!
Μέσα από το φακό και τη γνώση του φωτογράφου:
Εισηγητής ο διακεκριμένος φωτογράφος Φάνης Μούρτος που ειδικεύεται στην διαφημιστική, αρχιτεκτονική και fine art φωτογραφία. Δημιουργεί στο studio και on location, συνεργαζόμενος με τις μεγαλύτερες διαφημιστικές εταιρείες. Έχει βραβευτεί για τις δουλειές του με Χρυσό Λιοντάρι στις Κάννες (SILK CUT) και στην Νέα  Υόρκη (Kerastase) και πολλά άλλα. Έχει λάβει μέρος σε προσωπικές και ομαδικές εκθέσεις φωτογραφίας. Η ανταλλαγή δημιουργικών ιδεών, οι νέες συνεργασίες, η καλή μουσική, και το φίνο κρασί είναι τα στοιχεία που ταιριάζουν απόλυτα με την δουλειά του.
Είστε οι καλεσμένοι μας και θέλουμε να δημιουργήσουμε για εσάς μοναδικές στιγμές, να διασκεδάσετε φωτογραφίζοντας και μαθαίνοντας για τον ελληνικό αμπελώνα και κρασί.
Εκτιμούμε την καλή παραδοσιακή και μοντέρνα ελληνική γαστρονομία και ταυτόχρονα επιλέγουμε τα καλύτερα καταλύματα.
Είναι χαρά να μοιραζόμαστε τη γνώση και την τεχνική της φωτογραφίας καθώς και την αγάπη για το κρασί και τους ανθρώπους του.
Και φυσικά προσβλέπουμε πάντα στην υψηλή ποιότητα.
Δείτε περισσότερες φωτογραφίες του Φάνη Μούρτου εδώ
Back to Top